Pleje & Håndtering 
 

Opbevaring

Hvordan du gemmer dit legetøj er lige så vigtig som hvordan du rense dem, foreslår vi, at du ikke skal investere i en temperatur-kontrolleret sikker-deponering, men der er nogle enkle tricks, der giver dig mulighed for at forlænge levetiden på din legetøj og holde dem rene og sikre fra andre.
 
 • Altid fjerne batterierne, når dit produkt ikke anvendes i lang tid, for at undgå batteri lækage, der gør dine produkter mislykkes. Gør dette og dit legetøj vare længere
 • Være sikker på, at dit legetøj er grundigt og tørre tørre, før du lægger dem væk for at undgå mold og svamp tilvoksning.
 • Hold dine specielle legetøj fra hinanden i et tyndt tygtrasa fx en t-shirt, hvorfor det? Nogle materialer er ikke kompatible med hinanden og kan forårsage, at enten smelte eller plette. Hvis æg og vibrerende kugler er fråntagbara, holde dem adskilt fra deres legetøj.
 • Direkte sollys og ekstrem varme kan forårsage legetøj og kondomer smelter, misfarve eller tørre ud. Opbevar dem på et køligt og mørkt sted, f.eks. et skab, garderobe osv. ekstrem kulde kan også ødelægge dit legetøj, som aldrig i køleskab eller fryser.
 • Rens alt dit legetøj, før du lægger dem væk, og når de vender hjem til brug.
 

Brug sammen
 
 
Hvis du deler dit sexlegetøj sammen med din partner, eller at du ønsker at skifte fra anal til vaginal brug, selv om dig selv, skal du grundigt rene din legetøjet for at undgå smitte og forhindre, at bakterier ind i vagina. Den bedste måde at undgå overførsel af bakterier er at bruge et kondom på dit legetøj og ændre den, når de anvendes på en række partnere eller legemsåbninger. Denne metode er hygiejnisk, hurtig og forlænge levetiden på din legetøj materialer. 

Rengøring

Regelmæssig rengøring er nøglen til at bevare materialet for dit legetøj. Være sikker på, at dit legetøj er rengjorte inden oplagring, og når de vender hjem til brug. Altid være omhyggelig med at holde væk vand og rengøringsmiddel fra konsollen, batteri og elektroniske komponenter. Den sikreste måde at rense de fleste af dine legetøj er at bruge et vaskemiddel, at antibakterielt NaturalBody Hygiene. Denne formel indeholder desinficeres agenter, der dræber alle bakterier, der også er kompatibel med alle materialer.
 
 • Silikone: Hypoallergenic og nemmeste at holde rene, silikone Dildoer og batteri løse legetøj kan hurtigt kogt i 2 min, eller avtvättas med vand og sæbe. Lad dem lufttørre til 100%, eller at de tørre grundigt, før de er gemt.
 • Plastik / Akryl / Glas: Kan vaskes med vand og antibakteriel hånd sæbe, eller steriliseres med alkogel, derefter skylles grundigt, så der er ingen spor af sæbe venstre, da dette kan gradvist ødelægge materialet og forårsage irritation med dig. Igen er der ingen ulempe at bruge kondomer, men det er en god idé at netop disse materialer.
 • Gummi / Latex og Jelly: Vask grundigt med antibakteriel sæbe og vand skylles grundigt bagefter ellers materialet langsomt ødelagt, og forårsage irritation med dig. Det er en god idé at bruge et kondom på deres legetøj, men ekstra godt med disse materialer.
 • Realistiske Materiale: Dette omfatter Cyber Skin, Futurotic, Neoskin, Soft Touch, Ultra Hud og Fauxskin (Hvis du er usikker på, hvilken slags materiale, se på emballagen eller skal du kontakte kundeservice) Disse materialer anvendes ofte i erektion ringe, lösmusar og vibratorer og Dildoer. Skylles grundigt med dit legetøj i varmt vand med en antibakteriel sæbe. Lad det lufttørre fuldstændigt, når den tør strøelse lille "fornyelse" af pulver eller majsstivelse. Brug aldrig talkum eller baby pulverform, som disse kan forårsage irritation, og skabe flere problemer for kvinder. 

 

Brug den korrekte smøremiddel

At vælge de rigtige smøremiddel er nøglen til at holde dit lille ven i den bedste stand. Det gør også erfaring sjovere. Der er nogle enkle råd, som følger.
 

 • Vand baseret smøremidler kan bruges som sexlegetøj enhver tid.
 • Mens silikone-baserede smøremidlet er perfekt til brug sammen med deres partnere, så er det dog ikke til brug med legetøj fremstillet af silikone eller realistisk materialer (nævnt ovenfor).
 • Brug aldrig en olie baseret smøremiddel eller gelé på dit legetøj, som vil komme i kontakt eller blive indsat i din vagina (dette øger risikoen for vaginal infektioner) eller ethvert produkt fremstillet af gummi / latex indeholder latex kondomer (disse vil nedbryde).

 

Andre Info
Den bedste måde at sikre, at din vibrator er lang og leve op til sit fulde potentiale, er, at det altid har været, købe legetøj med høj kvalitet. Forskellen mellem en hundred kronors vibrator og en vibrator til en femhundring eller derover er mere end prisen. Du betaler for håndværk og kvalitet af motoren. Jo højere kvalitet vil sandsynligvis vare længere. 

Første ting at holde den frisk i tankerne er, at vibratorer er ikke meningen, at beholde den for evigt, deres liv afhænger af mange faktorer. Vibratorer have en eller flere motorer, som er sammensat af meget små dele, der kan være brændt ud nemt. Det er meget kompliceret elektronik, vi taler om at være ærlig. 

Mange andre produkter som f.eks. et element har en indbygget i varme beskyttelse, således at forhindre, at element til overophedning og til sidst brast. Desværre er vibrator som ikke er der. Dens motor er klar til at køre enten at have opfyldt du helt, eller indtil den brændt ud.

At give dig den mest, her er nogle tips. Kør aldig din vibrator mere end 30 min ved lav hastighed, og brug den på Max hastighed lad det hvile efter 15 minutter, indtil det er afkølet. Er det varmt, så har denne tommelfingerregel, at du lader det afkøle, før du bruger det igen. Dette er for dit legetøj vil vare længe for dig. Vigtigst, slappe af og nyde! Vibratorer er at gøre dig glad, og med nogle enkle vedligeholdelse, vi garanterer dig, at.

 

Indkøbskurv 
Din kurv er tom

Søg
Avanceret søgning
Kategorier
NYHEDER
Salg
Apoteker
Batterier
Bondage
Dildos
Glidemiddel
Konfekture & Spiselig
Gynger & Indretning
Kondomer
Køn støbning
Vagina & masturbatør
Massage Candles
Massage Olie
Pakke Indpakning
Parfume
Penis forlængelse
Penisringer
Presentkort
Pumper
Analt legetøy
Dukker
Spa & Relax
Spil
Sengetøy
Trusser
Anden
Mærke
Kundeområde
Sitemap
Press & Media
Aflevering
Opkøb guide
Klager
Copyright
Produkt information
Cookies
Pleje & Håndtering
Norge & Icke EU
Affiliate Info
Kontakta oss
Linkvenner
Hälsoinformation & FtalaterSikre betalingsmuligheder!
Paypal

Besök LoveTool på ShopMania

Produced by:
Wikinggruppen

 


100%
Tilfredshed
garanti