Produkt information 
 

Materiale

Hvilket materiale er bedst for dig? Alle har forskellige egenskaber og følelser, her kommer en lille beskrivelse af de forskellige materialer køn legetøj er lavet af.

 • Silikone: Dette materiale er af højeste kvalitet for legetøj. Det har en ægte følelse af sig selv, men det kræver lidt omskötsel af brugeren. Det er et porøst materiale, der let kan akkumulere de bakterier. Hvis dit legetøj viser ingen tegn på crack, så er det tid til en ny. Revner og huller kan nemt samle op snavs og bakterier, der gør det vanskeligt at holde grundigt rent. Kvaliteten af dette materiale vises på pris.
 • Latex: Latex Gummi er et annant materiale, der kræver ekstra omhu på grund af dens porestruktur. Nogle mennesker har prolem med allargiska reaktioner. Men heldigvis er der mange andre produkter at vælge imellem, hvis det vil være et problem for dig.
 • Jelly: er blevet meget populære i produktionen af sex-legetøj. Nu kan du få mere sjov farver end 2-farvet, den havde før i tiden. Nu er der lilla, pink, grøn, rød og mange andre fine farver. Lidt billigere end andre materialer, er det ofte første valg for mange. Men som med alle materialer, Jelly er også rengøres grundigt.
 • Realistiske materialer eller Cyber Hud: Dette materiale er det mest realistisk at du kan få. Endelig dine øjne, slukker lampen og chancerne er, at du ikke vil mærke forskellen. En brønd omhänderhållen cyber hud legetøjet vil give dig den umættelige fornøjelse, men også efterspørgslen efter tur, at de bevares retten. Det bør altid vaskes før og efter brug. Rengøres grundigt ved hjælp af vand og sæbe eller naturlige Body Hygiejne. De særlige materialer dette legetøj er lavet af, så du skal også sikre, at de er helt tørre og inpudrade til at opretholde den bløde struktur af legetøjet og forhindre, at det bliver klistret.
 • Akryl: Hvis en hård legetøjet på din ønskeliste, så er dette materiale for dig. Kan vaskes i opvaskemaskinen.
 • Glas: Et af de nyeste materialer på markedet, glas er et hit. Kvinder elsker den kølende effekt, og at muligheden for at være i stand til at varme op også. Du kan gøre hvad du vil. Helt Hypo-allergifremkaldende, det er også opvaskemaskine sikker. Mange af de nye modeller på markedet ligner et kunstværk i stedet for en sex-legetøj. Forestil dig at have en reoler, som ville vide?
 • Metal: Oftest anvendes i S & M-brugere, men de er sjældne.
 • Vinyl: Lignende gummi, dette materiale er det foretrukne af fetitschister.
 • Læder: Bruges til at udnytte og fast bindinger, mange mennesker synes, læder hård og sexet.
 • Plastic: Kendte også som TPE, ABS osv. jævnligt anvendes i sex-legetøj.

Smøremidler

 • Vand: De mest populære gruppe. Vand baseret smøremidler er sikre at bruge med kondomer og alt legetøj. For størstedelens vedkommende består af vand, er disse produkter ikke vil efterlade pletter på dit tøj eller seng ark. Vandet skridsikker betyder også kan bringe en smule smag til dit liv. Fås i jordbær, kiwi og kirsebær at nævne nogle få. Du kan finde de smager lige dig og din partner ønsker. De er generelt sikker for alle, men de indeholder en lille mængde socker.Men de bør ideelt set kun bruges til oral spil og ikke indføres i skeden, hvor infektioner kan forekomme, hvis du er meget følsomme.
 • Silikone-baseret: Er meget længere og er mere end en mølle vandig smøremidler. Silikone-baserede produkter er helt vand sikkert, det er egnet til seks i vand-og analsex. Holder de deres glidebane evne længere end vand. Da de er helt vand sikker låne de ekstra godt for alle dine undervandsstøj spil. Men husk på, at silikone-baserede smøremidler kan skade dit legetøj fremstillet af silikone. Vi anbefalede vand-baserede smøremidler køn legetøj bør anvendes.
   

 

Indkøbskurv 
Din kurv er tom

Søg
Avanceret søgning
Kategorier
NYHEDER
Salg
Apoteker
Batterier
Bondage
Dildos
Glidemiddel
Konfekture & Spiselig
Gynger & Indretning
Kondomer
Køn støbning
Vagina & masturbatør
Massage Candles
Massage Olie
Pakke Indpakning
Parfume
Penis forlængelse
Penisringer
Presentkort
Pumper
Analt legetøy
Dukker
Spa & Relax
Spil
Sengetøy
Trusser
Anden
Mærke
Kundeområde
Sitemap
Press & Media
Aflevering
Opkøb guide
Klager
Copyright
Produkt information
Cookies
Pleje & Håndtering
Norge & Icke EU
Affiliate Info
Kontakta oss
Linkvenner
Hälsoinformation & FtalaterSikre betalingsmuligheder!
Paypal

Besök LoveTool på ShopMania

Produced by:
Wikinggruppen

 


100%
Tilfredshed
garanti