Opkøb guide 
 

At vælge de rigtige køn legetøj

Sexlegetøj kommer i tusindvis af størrelser, former og funktioner - du kan få et nyt legetøj for hver dag i ugen. Men for at gøre det lidt lettere for os, så tænk på dine behov og krav, og gå gennem følgende spørgsmål:
 
 • Hvilket betyder, at du er tiltrukket af
 • Finder du, at nogle legetøj ser sjovt ud?
 • Har du nogen farve krav?
 • Vil du vide, hvilke materialer du gerne vil have: silikone, gelé, gummi eller plast?
 • Ønsker du at holde sig til de traditionelle eller vilde du prøve noget nyt og dristige?
 • Har du probelam til orgasme ved penetration?
 • Hvis du mener selv at være "Klitorisk"
 • Skal du bruge dit legetøj alene eller sammen med andre?
 • Der er ingen svar på de spørgsmål, hvad der gør dig lykkelig, er bare rart for os. Men du vil finde det lettere at vælge og købe, hvis du har været tænker lidt på forhånd.

 

Som legetøj, du vælger, lad din lusts & anmodninger om at være din guide. Lad ikke de fordomme andres påvirke dig.
 
Der er absolut intet galt med at købe, der ejer eller bruger en sex-legetøj. Hverken hvis du bruger det selv eller sammen med din partner, det giver liv og forbedrer din libido. Så slap af og nyd, hvem ved? En dag som du måske har en hel Treasure kiste fuld af sjov legetøj, at du længes efter hjem. 

Vibratorer
Vibratorer er sjovt, right? Uanset hvor de arbejder, er det kun de værker. Men det spiller mere rolle end du tror. Foretrækker du at være i stand til at regulere den hastighed eller intensitetn af bevægelser. Har du tænkt på at købe en fjernbetjening, så din partner kan være involveret i sjov. Ønsker du en super-kraftfulde model, hvis du er på udkig efter noget bestemt, måske du vil tage dig lidt tid og gå gennem følgende.
 
 • Simpelt vibrator: Dette giver dig på den eneste med on / off og væk det går. Du har ingen chance for at regulere hastigheden eller intesitet. Er det for dig, så har du fundet den rette.
 • Avanceret vibrator: en vibrator, der tilbyder masse funktioner, klitoris massage og indre stimulering. Kontrolpanel på grundlag af vibrator, hvor du indstille det ønskede program. Fordelen er, at du ikke har nogen kabler væk.
 • Avanceret vibrator med fjernbetjening: Fjernbetjening sammankopllad med en snor til vibrator, nogle synes, det tangling, når du bruger det, nogle elsker det er så variable, du er lige i det og køre. Det er især populært blandt enlige kvinder.
 • Avanceret fjernbetjening vibrator: Älskad af par og singler på, du ikke strække dig eller noget. Ulempen er, at de er dyre, men på samme tid, ikke er mange modeller, der tilbyder denne funktion.
 • Electric vibratorer: Designet til at ligne en massage enheden og anvendes hovedsagelig til eksterne stimulation. Meget kraftfuld og ofte bruges i seks feinschmecker. Hvis du kan lide en stærk vibrator og har planer om at udsætte plus en väggutag, dette kan så indstilles til at spille på.
Find det rette tempo
Det er rigtigt, at nutidens moderne vibratorer kan være meget følsomme og konstrueret udelukkende relaxtition, til vibratorer, der er alt for overdrevne og er simpelthen forfærdeligt. Niveauet for vibrationer, der vil tilfredsstille dig varierer fra person til person. Men her er nogle tips. Altid genstarte din vibrator på den laveste hastighed, eksperiment du så op i hastighed og vibrationer at se, hvad du bedst kan lide. Hvis dy synes, at din vibrator er for stærk, ikke fortvivle. Der er tricks, tage et håndklæde og sat over din vagina. Mange kvinder på denne måde. 

De mest populære model med de fleste anvendelser, traditinella vibrator formet som en penis. VI kan være meget realistisk, især hvis de er fremstillet af silikone. de kommer i alle størrelser, former, teksturer og farver, fra det mindste til en vibrator 12 tommelfingre. Hursom enhver tid de har én ting til fælles, vibrere og trænge ind. Det er helt op til dig, hvad du synes om, ligesom nogle store, andre små, hvorfor så ikke du eksperimentere med forskellige grøntsager til at afgøre, hvad størrelse du foretrækker. 

Analvibratorer
Mange mennesker er ikke helt tilfreds med tanken om analsex. Men der er et stigende antal, der bare elsker den stimulation, der genereres af vibratorer omkring anus skyldes nerve ende. Uanset om du gerne overfladisk eller dybe indtrængen, tynde eller tykke eller bare en lille vibrator, Husk at vælge et len og problemfri lege med et bredere grundlag af blot anal. Du ønsker ikke at forsvinde op i dit rektum. 

Vibrating kugler og bolde
Småt. æg-formet og tilsluttet et batteri med en snor. Disse legetøj kan gøre vidundere på klitoris, LABIA og anus. Varierer i sine præstationer og design, men er det kulformade vibratorer og vibratorer, der ser ud som katte, kaniner, männsklig tunge. Hvilket design du vælger, fungerer på samme måde alligevel. DESA legetøj får du alle de klimaks til orgasme. 

G-punkt vibratorer
Normalt lange og slanke med en curvy finish. De er designet til at nå kvindens eksklusive zone. Fyrene vil også elske, hvad disse legetøj gøre for deres prostata.

De fleste kvinder bruger disse legetøj som sædvanlig gennemtrængende vibratorer. Anyway G - vibrator punkt curvy ende betyder det kvinde finde hendes G - punkt på én gang, giver det ekstra pres, at mange kvinder synes om. 

Klitoris vibratorer
Mens mange vibratorer kan bruges på klitoris, der er nogle, der kun er specielt designet til netop dette formål. Anvendes til solo eller partner sex, mange klitoris vibratorer kan bruges under samleje, giver kvinder med et ekstra brummer, når hun kan lide at have det.
 
 • Vibrerende æg: Varierer i sin projektering og udførelse, men er det kulformade vibratorer og vibratorer, der ser ud som katte, kaniner, männsklig tunge. Hvilket design du vælger, fungerer på samme måde alligevel. DESA legetøj får du alle de klimaks til orgasme.
 • Stillet over for kun klitoris vibratorer: Lignende regel en lille dyr tex. en kanin. Bent smule i bunden af vibrator, og sender ordregivende. Vil give dig klitorisstimulation når vibrator gennemtrænger dig. Nogle modeller leveres med roterende perler i sig selv, der kan stimulere G - punkt
 • Electric vibratorer: Designet til at ligne en massage enheden og anvendes hovedsagelig til eksterne stimulation. Meget kraftfuld og ofte bruges i seks feinschmecker. Hvis du kan lide en stærk vibrator og har planer om at udsætte plus en väggutag, dette kan være vejen til at spille.
 • Håndfri klitoris vibratorer: Ligner et par g-string, også kaldet "The Butterfly" er en lille vibrator, som er fastlåst i en g-streng. Stimulerer klitoris. Miniatureprodukter motordrevne er omgivet af et dyr, der ligner en sommerfugl eller en drage eller en sød skogsdjur.Många kvinder med glæde på dette og gå udendørs, vil blive lidt af et kick. Er også modeller man træ på penis under samleje, som så til gengæld stimulerer klitoris.
Dildoer
De mest populære model med de fleste anvendelser, traditinella dildo formet som en penis. VI kan være meget realistisk, især hvis de er fremstillet af silikone. de kommer i alle størrelser, former, teksturer og farver, fra det mindste til en dildo 12 tommelfingre. Hursom enhver tid de har én ting til fælles at trænge ind. Det er helt op til dig, hvad du synes om, ligesom nogle store, andre små, hvorfor så ikke du eksperimentere med forskellige grøntsager til at afgøre, hvad størrelse du foretrækker.

 • Realistiske Dildoer: Er ofte kastet fra en ægte penis. Ligesom de øvrige legetøj, de alle størrelser, former, teksturer og farver. De er tilgængelige fra de normale 15 cm til vidunderliga 45 cm i længden. Normalt de er lavet af silikone, gelé eller gummi, materialer, der forsøger at efterligne männsklig huden. Er de med suge kopper på basen, hvor du kan indsætte det i tabellen, eller hvorfor ikke i fliser væg i brusebad. Mange af de modeller har testikler, vener og andre overfladiske egenskaber ligesom en regelmæssig penis har. Et produkt, der er støt stigende i popularitet er modeller er avgjutna fra mandlige porno stjerner. Er mange kvinder, der kan lide det naturlige look.
 • G - Konto Dildoer: Kommer i 2 udgaver, lang glat aksel med buede top eller en kort, tyk stilk med en bred fordeling mellem. Uanset hvad du foretrækker, så funktionen er den samme - skabt til at opfylde retten til kvindens G - punkt beliggende 7-8 cm i kvindens vaginal kanalen. Kvinder, der ikke er samme G - punkts stimulering ikke disse Dildoer nyttig, men for dem, der kan lide det, er ikke bedre.
 • Dobbelt Dildo: Disse legetøj er beregnet til at blive brugt af 2 personer. Det er ikke mere end 2 pc realistisk Dildoer, der tiltrådte i midten, måske ikke den bedste løsning for begyndere. Men kan være et rart tilbehør til seks feinschmecker skat.
 • Anal dildo: Ofte kaldes anal propper eller Butt stikket, kommer i alle størrelser og faconer. Ofte med et stort rod, disse modeller kan variere fra en penis-lignende dildo, en kort bred model, der kan sidde i uden tilbehør. Mange mennesker elsker den følelse af at være tilfredse, bare den samme følelse som kvinde føler under vaginal penetration.
 • Strapon: En dildo monteret på en Trosa, som din partner bruger til at trænge ind på dig. Dette er et godt stykke legetøj. Nogle kvinder får et kick ud af at trænge ind i hendes mandlige partner. Mænd, der har problemer med at bevare eller få en erektion, denne variant er meget nyttigt at kunne tilfredsstille deres partner.
Nogle mænd har vist sig at være misundelig på kvindens nye legetøj - hvorfor skulle en kvinde som en mand, der er stor og rodet med permanent erektion i huset? Fortvivlelse ikke fyre A traditionelle dildo kan forårsage vidunderlige orgasms, men kan ikke levere den kvinde med de intime tilstedeværelse og en fornemmelse af, at du bare kan. 

 
 
 • Anal Balls: er perfekt til disse nye til anal sex. Lavet af enten hårdt eller blødt materiale, disse legetøj normalt bestå af 5-10 pc prik, som er forenet med enten en streng eller et fleksibelt plaststrip. Bolden er indsat i bolden i anal. Nogle kan lide at have forladt indtil de begynder at opnå orgasme, da de langsomt trukket ud skærper dette.
 • Knipkulor: Ofte kaldes Ben Wa Balls. Normalt lavet af guld plating, sølv, stål, plastik eller gummi. Nogle er pænt emballeret og kan være en god gave til din kæreste. Disse bolde er der for at forhindre inkotinens og påvirke svække vaginale muskler. Indføres i skeden, hvor kvinden derefter knipe til grav dem tilbage. Kan ochså anvendes til fordel i sexlekar.
Sexlegetøj for ham
Ved første øjekast kan det forekomme, at alle lekaker er kun for kvinder, men det er helt forkert.
Vi har begge pumper, erketionsringar, lösmusar osv. Mens mange mænd nægter at bruge disse legetøj, der er mange, der elsker det. Men det er helt op til dig og din personlige smag. Men hvem ved, når alt kommer til alt, indtil du har prøvet det, så måske din sex liv ind i en ny dimension, alene eller sammen med din partner.
 
 • Pumper: Er designet til at pumpe op blod til penis. En penis pumpe hjælper at få lidt mere antigen erektion eller bidrager til at vedligeholde din erektion. Mange mænd synes, at denne slags pumpe virkelig nice, de har en priming effekt af pumpen. Mens mænd med erektionsproblemer har brugt dette produkt i år.
 • Lösmusar: Den ultimative mandlige køn legetøj, en lösmus er nem at bruge. Indsæt din penis i blød, varm lösmusen og kører på. Kan være udformet på forskellige måder som en lommelygte, øl kan eller vagina osv. normalt lavet af silikone eller cyber hud at efterligne vagina vægge. Dette legetøj er perfekt til en onenight stå, men der er ingen grund til at ikke bruge dette sammen med sin partner. Ligesom mange kvinder brug Dildoer, så mange mænd finder dette stykke legetøj så spændende og njutningsbar.
 • Love Dukker: er det samme som en voksen mennesker, når de er oppustet. Dukkerne kan give oral, vaginal og anal stimulation, undertiden helt korrekt, hår og en vibrerende bullet i det. De dyrere dukker har vibrerende tunger og abdomen. Sidstnævnte er også resistente over for hold op en voksen mands vægt og kan bøjes i forskellige positioner. Normalt lavet af realistikt materiale eller latex.
 • Erektil Rings: Begrænser blod fra penis. Udvider erektion og forsinke ejakulation. Ofte placeres på bagsiden af penis bag bolde. Men nogle mennesker bare tænke på at have det omkring penis. Det afhænger af din størrelse, og hvad du foretrækker. Er også penis ring med vibrator, som stimulerer kvindens klitoris under penetration.
Erotisk massage
Seksuel Foreplay, erotisk massage og krop caressing kan være en spændende ting at gøre din parter mere sensuelt og receptiv, virkelig kan spice op dit forhold. Perfekt til navn dage, brusebad eller Sven vildrede. Massage olier og cremer er mindre "tabu" form for seksuel. Dette bliver så til den perfekte gave til bare nogen.
 
 • Massage olier og cremer: kan gøre vidundere for en træt ryg og krop. Er din krop silkeblød, mens der kan være en simpel optakt til sensuel massage deres partner.
 • Varme olier: Virker det samme som regelmæssig massage olie, men fortsat massage, det vil varme op din part energi, som vil føle en varm fornemmelse. Prøv at trække vejret på den anvendte overflade, så du får en iskold og varmt virkning. Selv om de ikke er første valg for fuld kropsmassage, varme olier er perfekt til masserer små områder, som er følsomme over for tex, kønsorganer, bryst Butt osv.
Konklusion 
Vi håber, at med dette opkøb guide finder du lige hvad du eller din partner er på udkig efter. Prøv dig frem til at eksperimentere, er der ingen skade, så længe det er sikkert og komfortabelt med hinanden.
 

 

Indkøbskurv 
Din kurv er tom

Søg
Avanceret søgning
Kategorier
NYHEDER
Salg
Apoteker
Batterier
Bondage
Dildos
Glidemiddel
Konfekture & Spiselig
Gynger & Indretning
Kondomer
Køn støbning
Vagina & masturbatør
Massage Candles
Massage Olie
Pakke Indpakning
Parfume
Penis forlængelse
Penisringer
Presentkort
Pumper
Analt legetøy
Dukker
Spa & Relax
Spil
Sengetøy
Trusser
Anden
Mærke
Kundeområde
Sitemap
Press & Media
Aflevering
Opkøb guide
Klager
Copyright
Produkt information
Cookies
Pleje & Håndtering
Norge & Icke EU
Affiliate Info
Kontakta oss
Linkvenner
Hälsoinformation & FtalaterSikre betalingsmuligheder!
Paypal

Besök LoveTool på ShopMania

Produced by:
Wikinggruppen

 


100%
Tilfredshed
garanti