Om os

Vi er en virksomhed, der er blevet etableret siden 1977, salg på internettet er noget, vi har gjort siden 2001. Med denne hjemmeside tilbyder vi dig kvalitet sexlegetøj på sådan en lav pris som muligt. Størstedelen af vores katalog består af brand legetøj med meget høj kvalitet. Sammen med vores personale, vi skal gøre en indsats for at sikre hurtig levering til den bitre ende. Med vores mangeårige erfaringer med handel, import og eksport. Så vi har et meget stort netværk i Europa, Asien og Nordamerika, der sikrer dig de bedste produkter fra førende producenter og grossiter at lagerføre disse produkter. Takket være vores store køb, oplagring og logistik er i, kan vi reducere prisen til dig og give dig de nyeste produkter på markedet.
 

Forretning
Vores filosofi er, at kunder i hele Europa til at finde det de søger fra os, om det er små som helhed. Kundeservice, skøn, integritet, kvalitet og hurtig levering er vores nøgleordene i selskabet. Vi henvende sig til kunder i hele Europa, uanset race, seksuel orientering, som vi sigter mod at være den eneste leverandør af sexlegetøj, som du har brug for. Vi mener, at vores forretning er din glæde, hvad vi mener er, at vi vil gøre alt i vores magt for at sikre, at du får den bedste sexprodukterna på markedet, når man griber fra os. Takket være vores højtkvalificerede køber med mange års erfaring, vi skal gøre vores yderste for at tage med hjem og opfylder dit behov for de produkter, som emmer af kvalitet. Med vores mangeårige erfaringer med handel, import og eksport. Så vi har et meget stort netværk i Europa, Asien og Nordamerika, der sikrer dig de bedste produkter fra førende producenter og grossiter at lagerføre disse produkter. Takket være vores store køb, oplagring og logistik er i, kan vi reducere prisen for dig.
 

Etik
Tanken er, at der skal være en sjov ting til at købe et sexlegetøj enten til dig selv eller sammen. Med denne forretning, vi sælger produkter, som glæder unge og gamle. Vi værdsætter meget personlige menneskelige integritet. Du kan købe varer sikkert & anonymnt. Alle vores medarbejdere på LoveTool.se har tavshedspligt, som vi tager meget alvorligt. Når denne side er besøgt komer det ikke at blinke den hårde porno reklamebannere eller telefon tilbyder osv. 
 

Kunde politik
Vi ved LoveTool har forpligtet sig til 110% i forhold til kundetilfredshed. Vi arbejder løbende på at opretholde og øge bevidstheden om kvalitet i hele den organisatoriske proces. Uden vores tilfredse kunder, der igen anbefale os til andre eller ej jasket er opfyldt, ville vi aldrig være i stand til at operere som en forretning. Vi lytter meget på dine synspunkter og klager, hvis de er tilgængelige, hvis du stadig føler, at du har brug for at kontakte os angående dette, er du velkommen til at kontakte os på info@lovetool.se

 

 

Indkøbskurv 
Din kurv er tom

Søg
Avanceret søgning
Kategorier
NYHEDER
Salg
Apoteker
Batterier
Bondage
Dildos
Glidemiddel
Konfekture & Spiselig
Gynger & Indretning
Kondomer
Køn støbning
Vagina & masturbatør
Massage Candles
Massage Olie
Pakke Indpakning
Parfume
Penis forlængelse
Penisringer
Presentkort
Pumper
Analt legetøy
Dukker
Spa & Relax
Spil
Sengetøy
Trusser
Anden
Mærke
Kundeområde
Sitemap
Press & Media
Aflevering
Opkøb guide
Klager
Copyright
Produkt information
Cookies
Pleje & Håndtering
Norge & Icke EU
Affiliate Info
Kontakta oss
Linkvenner
Hälsoinformation & FtalaterSikre betalingsmuligheder!
Paypal

Besök LoveTool på ShopMania

Produced by:
Wikinggruppen

 


100%
Tilfredshed
garanti