Betingelser 
 

 

Købe

LoveTool anvende en minimumsalder på 18 år i tilfælde af ordrer fra vores EButiken.

Når en ordre er gennemført i Lovetool sendes den ud 2 pc for bekræftelser, en for din e-mail og en til os til administration af ordren.

 

Vi forbeholder os for fejl i prissætningen information, typografiske fejl, fejl i oplysninger, og fejl i de specifikationer, alle vores katalog, hvor produkter og tjenester. Alle billede information på vores hjemmesider vi reserve for visse voldgift-lignende enheder kan findes, er også den farve, og detaljer kan findes i produktet.

 

Betalingsmuligheder

Vi tilbyder i øjeblikket følgende betalingsmuligheder.

 

I Sverige

 • Online Payment
 • Paypal
 • Payson

Uden for Sverige

 

 • Online Payment
 • Paypal

 

 

 

Paypal

I Paypal, kan du betale med kreditkort eller online via en betaling link, der vises, efter at den samlede ordre. Mere information om Paypal er på www.paypal.se

 

 

 

 

 

Her er links til forbrugeren arbejdsstyrken fjernsalg. 
 

 

Annullering

Er ordre efter 12:00, så sandsynligheden er meget stor, at ordren ikke er pakket og afsendt. Kontakt os så hurtigt som muligt at annullere eller foretage ændringer i den rækkefølge.

 

Er ordre og komprimeret, vi vil tildele dig til rette, da du kan stole på.

 

I tilfælde af en annullering send venligst en email til order@lovetool.se med subjectdistancerange (Annullering af ordrer tex. 25476), vi derefter straks annulleret ordren, hvis den person, der er nævnt ovenfor ikke er pakket og afsendt. Vi bekræfter med en tilsvarende afkast mail tilbage, hvis vi accepterer det.

 

Bestil Varer

Nogle produkter er bestilling af varer, særlige betingelser gælde for disse.

 • Cash Advance Payment (Ikke Faktura!)
 • Ikke afkølingsperiode ret 
 • Ikke Udveksling
 • Ikke Open køb
 • Leveringstid 2-8 uger afhængigt af produkt og leverandør (Vi fritager os fra levering forsinkelser)

Er der noget specielt, at vi ikke har været i web shop, som du ønsker at bestille fra os, er det ikke noget problem. Vi har flere leverancer en uge fra de store leverandører og grossister. Når vi tager hjem, hvad du ønsker. Send os en e-mail om, hvad du vil bestille arrangeres. Vi er her for dig. Mener dog, at vilkoren ovenfor anvendelse.

 

Fortrydelsesretten

Som privatperson har du 14 dage til dig til at fortryde dit køb fra den dato, du har modtaget varerne (undtagen de særlige varer bestilt). Af hygiejniske årsager, kan du ikke ændre følgende produkter såsom sexlegetøj og lingeri, hvis de sendes tilbage i en brudt pakke eller leveres i beholdere, som tillade produktet kan betjenes uden at forseglingen er brudt.

Hvis du ønsker at annullere købet af et produkt, skal du kontakte os. Det er kundens ansvar at betale for tilbagevenden skibsfart og for at sikre, at varerne kommer tilbage til os ubeskadiget. Vi anbefaler, at det skal sendes til COR. Derfor skal du sørge for, at produktet er pakket godt. Hvis noget skulle ske med varerne, selv om det er emballeret på en tilfredsstillende måde, er det element, som er ansvarlig for. Vigtigt at vide, er, at afkastet ikke er tilladt indtil vi kontrollerede varerne. Produktet skal være 100% komplet med alt tilbehør for en tilladelse tilbage. Når godkendt returneres så refunderet pengene til din konto inden længe. På afvist tilbage som returvarer og fragt er opladet. Vende tilbage uden at kunden har kontaktet os, returneres til kunden og fragt opladet.

 

Læs mere om fjernsalg og dørsalg lov om forbrugerens Hjemmeside:

www.konsumentverket.se

 

Genindfoerte varer skal sendes til:
 

EliTom

Moledet 39

443 43

Gråbo

Sweden

 

Anmärkan / Klager

Du skal altid kontakte os før du returnere en vare, elementet skal altid indeholde en kvittering eller følgeseddel på de returnerede produkter.

 

Felleverans

Vi kan naturligvis være forkert tider. Hvis vi har sendt den forkerte til at være dig, og det adskiller sig fra din levering oplysninger og din ordre, og vi vil tage det fulde ansvar for denne korrigeret. Lovetool.se højde for eventuelle omkostninger. Retur anmodning skal indgives senest 7 dage efter, når du har modtaget en forkert levering. Produktet skal returneres med original emballage og ubrugt i uåbnet emballage.

 

Broken være

Vi ved Lovetool gå grundigt gennem de returnerede varer. De demonterede og testet produkt, der er fejlagtigt sendt tilbage, hvor det viser sig, at der ikke er noget galt med produktet, eller at det er en håndtering af fejl opladet du 300 sekunder af arbejdet.

 

Derfor, før et produkt er vendt tilbage til det er ordentligt afprøvet, revision & fejlfinding.

Det sparer os tid og du er ikke forpligtet til at betale mange unødvendige gebyrer for en forkert tilbagevenden.

Her kan du læse mere om hvordan du får en klage af lovetool.se

 

Skader på pakken og ikke uthämtade pakke
Du opdager skader på pakken, skal du straks underrette det postkontor eller andet luftfartsselskab, og fremsætte et krav. Hent ikke en beskadiget pakke! Er du ikke den skade, indtil du har åbnet pakken, og skaden er af en sådan art, at det kan tilskrives indrejse eller luftfartsselskabets forvaltning, skal du kontakte dem og gøre krav gældende. Hvis en tvist med post eller luftfartsselskab ikke kan løses, bedes du kontakte os.
Har du bestilt og ikke afhente din forsendelse før de bliver returneret til os (pakke omkring 1 måned., Brev 14 dage), så fakturerer vi dig 350 Sek for vores arbejde med håndtering af gods.


 

Garanti

Vi vil give dig 1 års garanti på alle vores produkter, dog ikke garantere slid skader på 1 år produkt garanti gælder ikke for kondomer, batterier, undertøj, olier, smøremidler, cremer eller præparater.


 

Shipping Priser

Vi bruger en fast enhed af godstransporten.

 

 • Vi bruger posttaksterne. Overførslen påbegyndes fra kr.: 39
 • Shipping uden for Sverige har et fragt tillæg i fn 150 sek.
 • Ved bestilling i Europa for over 1.500 sek opladet er ingen fragt.

Levering Delay
Hvis levering forsinkelse giver vi dig besked via e-mail. Du som kunde altid ret til at annullere købet om levering forsinkelser. Vi vil gøre alt i vores magt for at opfylde din ordre. Der kan være omstændigheder, der gør det umuligt at afslutte ordren. Vi forbeholder os ret til at udelukke os fra nogen form for kompensation til kunden om levering forsinkelser.

 

Falske ordrer

Alle falske ordrer indberettet til politi og anklagere. IP-adresse og tidspunkt logget for alle ordrer, der afgives.

 

Certifikat

Navn på LoveTool skal være mindst 18 år fyldes i orden nu.

 

Personal Data Act
Dine personlige oplysninger behandles i overensstemmelse med bestemmelserne i persondatablad Act (PUL).

Mere information kan findes på http://www.notisum.se/rnp/sls/LAG/19980204.htm

 

Nyhedsbrev / SMS afsendelse

Sendes kun til de kunder, der har valgt at modtage den. Dette kan også blive annulleret når som helst, hvis du vil. Send venligst en email til reklamation@lovetool.se

Nyhedsbrevet indeholder aldrig noget pornografisk indhold, nyhedsbrevet har sin funktion er at give oplysninger om tilbud, rabatter, specielt udvalgte produkter, og at rådgive om sjove konkurrencer, der foregår på det tidspunkt.

 

Oversættelse

Vores sprog, oversættelse fra engelsk til norsk, dansk og finsk foretaget via Google Oversæt. Dette gælder for produkter og oplysninger sider. Ikke webstedets forside.

I visse tilfælde en del af stykket eller punktum tilsyneladende usammenhængende dermed, hvorfor vi oplyse det til Dem.

 

Vi tager ikke noget ansvar og hermed fralægger sig ethvert os, hvis oplysninger er ikke rigtigt på disse sprog.

 

Told.

 

Hvis toldvæsenet eller anden grund opkræver et gebyr, er det ikke lovetools ansvar. Vi sender til alle told krævede dokumenter.

 

 

Force Majeure
I tilfælde af krig, naturkatastrofer, arbejdsnedlæggelser inden for arbejdsmarked, regeringsafgørelser, ubesvarede leverancer fra underleverandører, dyre tilfælde, og lignende begivenheder uden for vores kontrol, som ikke med rimelighed kan forudses, og påvirker de kontraktlige aftaler og tilsagn fra vores side, som gør det muligt for os ikke kan holde denne aftale / pantet skal udgøre det grundlag, at vi frigivet fra vores forpligtelser til at opfylde kontrakten

 

Indkøbskurv 
Din kurv er tom

Søg
Avanceret søgning
Kategorier
NYHEDER
Salg
Apoteker
Batterier
Bondage
Dildos
Glidemiddel
Konfekture & Spiselig
Gynger & Indretning
Kondomer
Køn støbning
Vagina & masturbatør
Massage Candles
Massage Olie
Pakke Indpakning
Parfume
Penis forlængelse
Penisringer
Presentkort
Pumper
Analt legetøy
Dukker
Spa & Relax
Spil
Sengetøy
Trusser
Anden
Mærke
Kundeområde
Sitemap
Press & Media
Aflevering
Opkøb guide
Klager
Copyright
Produkt information
Cookies
Pleje & Håndtering
Norge & Icke EU
Affiliate Info
Kontakta oss
Linkvenner
Hälsoinformation & FtalaterSikre betalingsmuligheder!
Paypal

Besök LoveTool på ShopMania

Produced by:
Wikinggruppen

 


100%
Tilfredshed
garanti